Feestdagenmenu (enkel te bestellen voor 24, 25 en 26 december 2019)

Luxe koude feestdagenschotel
met diverse vis en vleessoorten, ambachtelijke garnituren en salades
Vis:
Gerookte Schotse zalm met salade van zalm, aardappel en augurk
Hollandse garnalen, rivierkreeftstaartjes en gerookte forelfilets
Grote gambastaarten in Thaise rode curry met sesam
Sushi maki met Schotse zalmfilet, courgette en gember
Terrine van warm gerookte Oosterschelde makreelfilets
Vlees:
Rosé gebraden rosbief met rundvleessalade en gehaktballetjes
Gerookte kuikenborst en ambachtelijke everzwijnpaté
Coppa di Parma en mortadella met olijven en balsamico uitjes
Salade van scharrelei, aardappel en parelhoen met spicy kipspiesjes
Wrap “Vitello Tonato Style” met jonge blad sla en crispy bacon
Garnituren:
Rauwkost salade met zilveruitjes
Ambachtelijke kartoffelsalade
Komkommer witte koolsalade
Verse fruit salade
Ambachtelijke broodjes
Roomboter en kruidenboter
Cocktailsaus en truffelmayonaise
€ 30,00 per persoon

Optioneel extra warme uitbreiding van het koude buffet:
Gambastaarten met courgette, tomaat en kreeftensaus
Spiesjes van kipfilet met Oosterse pindasaus
Ambachtelijke wildstoverij met onder andere hert, haas en wild zwijn
€ 13,50 per persoon


Luxe feestdagen gourmet schotel
met vlees en visgerechten en diverse garnituren
Vlees:
Hertenbout biefstukje
Kleine runderburger
Lamshaasjes
Gemarineerde kipspiesje
Pancetta speklapjes
Vis:
Grote gambastaarten
Schotse zalmfilet
Coquilles St. Jacques
Gemarineerde kabeljauwfilet
Garnituren:
Champignons, paprika en courgette
Rauwkostsalade met zilveruitjes
Kartoffelsalade en rundvleessalade
Zalmsalade en komkommer-witte koolsalade
Vers fruitsalade
Ambachtelijke broodjes
Room en kruidenboter
Diverse koude gourmetsauzen
€ 28,00 per persoon

Buffet de luxe

Zeer compleet koud buffet van vlees en vis

  • zalmsalade
  • gerookte forel
  • fijne crabsalade
  • zacht gerookte makreel filet
  • Noorse gerookte zalm met gesnipperde uitjes
  • gevulde tomaat met Hollandse garnaaltjes (+€2,75)
  • romige cocktailsaus
  • huzarensalade
  • gegrilde kippenboutjes
  • boerenham met asperges
  • Gerookte ham met meloenroosjes
  • Gevulde wraps
  • mini gehaktballetjes
  • Gevulde eitjes
  • Stokbrood met boter

€ 21,25 p.p. (vanaf 20 personen)

Landelijk vleesbuffet

  • huzarensalade
  • gegrilde kippenboutjes
  • boerenham met asperges
  • gerookte ham met meloenroosjes
  • gevulde wraps
  • mini gehaktballetjes
  • ambachtelijk gehaktbrood
  • rosbief met zongedroogde tomaat
  • gekookte ast met mosterd
  • carpaccio met pijnboompitjes en parmesan
  • gevulde eitjes
  • stokbrood met boter

€ 22,25 p.p. (vanaf 20 personen)

Zeeuws visbuffet

  • zalmsalade
  • gerookte forel
  • fijne crabsalade
  • Noorse gerookte zalm met gesnipperde uitjes
  • Zacht gerookte makreel filet
  • gevulde tomaat met Hollandse garnaaltjes (+€2,75)
  • gerookte palingfilet
  • gepocheerde stukjes zalm
  • vis terrine
  • Hollandse nieuwe met uitjes
  • gevulde eitjes
  • romige cocktailsaus
  • stokbrood met  boter

€ 23,25 p.p. (vanaf 20 personen)

Koude suggesties

(aantal is gelijk aan het gehele gezelschap)

  • Hollandse Nieuwe
  • Gerookte paling
  • Rundercarpaccio met geroosterde pijnboompitjes en Pandano snippers
  • Hele gepocheerde zalm vanaf 20 personen
  • Terrine van gerookte zalm & paling vanaf 25 personen
  • Huis gebraden rosbief
  • Ambachtelijk gekookte ast
  • Diverse droge worsten en hammen

Vanaf € 3,00 p.p.

Warme suggesties

(aantal is gelijk aan het gehele gezelschap)

Soepen

  • tomatensoep met gehaktballetjes
  • champignon roomsoep
  • pittige pompoensoep
  • boerengroentesoep met vlees
  •  aspergesoep
  • Incl vers afgebakken stokbrood & boter

€ 3,00 p.p.

Vlees

  • gemarineerde kipblokjes in huisgemaakte pindasaus
  • plakjes beenham in een romige champignonsaus en rode port
  • varkenshaas medallions  in een klassieke pepersaus
  • gehaktballetjes in pittige tomatensaus
  • rundertong in chapignonsaus en madeira
  • huisgemaakt stoofvlees
  • Runderstoofpot

Vanaf € 3,50 p.p.

Vis

  • Gemengde visschotel in een romige vissaus
  • tongrolletjes gevuld met zalm in een vissaus
  • scampies in een roomlook saus en fijne prei
  • scampies met tagialelle in een licht pikante saus

Vanaf € 5,00 p.p.

Overig

  • aardappelgratin
  • gebakken krieltjes met spek en ui
  • gemengde warme groenten
  • witlof in de ham met kaassaus
  • maaltijdsalade (koud)
  • pasta salade

Vanaf € 1,50 p.p.

Stamppot buffet

2 soorten soep en 2 soorten stamppot naar keuze

  • Zuurkoolstamp met  speklapjes
  • Boerenkoolstamp met rookworst
  • Wortelstap met verse braadworst
  • andijviestamp met balletjes in pepersaus
  • Mosterd en picalily
  • Knabbelspek
  • stokbrood met boter

€ 15,00 p.p. (vanaf 30 personen)

Alle andere gerechten en themabuffetten kunnen wij in overleg met u samenstellen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Alle buffetten zijn te bestellen vanaf 10 personen waarbij combinaties van verschillende buffetten voor minder dan 10 personen niet mogelijk zijn.