Download : http://www.dezeeuwschecateraar.nl/wp-content/uploads/2020/04/Paasmenu-2020-pdf-1.pdf

Paas brunch 12 & 13 april 2020 (bezorging op de dag zelf tussen 10 en 12 uur)

2 mogelijke opties luxe koude schotel (met evt. warme uitbreiding) of luxe gourmetschotel
Optie 1: Luxe koude schotel
met diverse vis en vleessoorten, ambachtelijke garnituren en salades
Vis
Gerookte Schotse zalm met salade van zalm, aardappel en augurk
Hollandse garnalen, rivierkreeftstaartjes en gerookte forelfilets
Grote gambastaarten in Thaise rode curry met sesam
Sushi maki met Schotse zalmfilet, courgette en gember
Terrine van warm gerookte Oosterschelde makreelfilets
Vlees
Rosé gebraden rosbief met rundvleessalade en gehaktballetjes
Gerookte kuikenborst en ambachtelijke gevogeltepaté
Coppa di Parma en mortadella met olijven en balsamico uitjes
Salade van scharrelei, aardappel en parelhoen met spicy kipspiesjes
Wrap “Vitello Tonato Style” met jonge blad sla en crispy bacon
Garnituren
Rauwkost salade met zilveruitjes
Ambachtelijke kartoffelsalade
Komkommer witte koolsalade
Verse fruit salade
Ambachtelijke broodjes
Roomboter en kruidenboter
Cocktailsaus en truffelmayonaise
€ 30,00 per persoon

Optioneel extra warme uitbreiding
van het koude buffet:
Gambastaarten met courgette, tomaat en kreeftensaus
Spiesjes van kipfilet met Oosterse pindasaus
Kalfsstoverij met tomaat, ui en verse kruiden
€ 15,00 per persoon

Optie 2: Luxe gourmet schotel
met vlees en visgerechten en diverse garnituren
Vlees
Biefstuk van de haas
Kleine runderburger
Lamshaasjes
Gemarineerde kipspiesje
Pancetta speklapjes
Vis
Grote gambastaarten
Schotse zalmfilet
Coquilles St. Jacques
Gemarineerde kabeljauwfilet
Garnituren
Champignons, paprika en courgette
Rauwkostsalade met zilveruitjes
Kartoffelsalade en rundvleessalade
Zalmsalade en komkommer-witte koolsalade
Vers fruitsalade
Ambachtelijke broodjes
Room en kruidenboter
Diverse koude gourmetsauzen
€ 28,00 per persoon

Te bestellen voor 10 april en vanaf 2 personen. Betaling via betaalverzoek of factuur.

Buffet de luxe

Zeer compleet koud buffet van vlees en vis

  • zalmsalade
  • gerookte forel
  • fijne krabsalade
  • zacht gerookte makreel filet
  • Noorse gerookte zalm met gesnipperde uitjes
  • gevulde tomaat met Hollandse garnaaltjes (toeslag+€2,75)
  • romige cocktailsaus
  • huzarensalade
  • gegrilde kippenboutjes
  • boerenham met asperges
  • Gerookte ham met meloenroosjes
  • Gevulde wraps
  • mini gehaktballetjes
  • Gevulde eitjes
  • Stokbrood met boter

vanaf € 21,25 p.p. (vanaf 20 personen)

Landelijk vleesbuffet

  • huzarensalade
  • gegrilde kippenboutjes
  • boerenham met asperges
  • gerookte ham met meloenroosjes
  • gevulde wraps
  • mini gehaktballetjes
  • ambachtelijk gehaktbrood
  • rosbief met zongedroogde tomaat
  • gekookte ast met mosterd
  • carpaccio met pijnboompitjes en Parmezaan
  • gevulde eitjes
  • stokbrood met boter

vanaf € 22,25 p.p. (vanaf 20 personen)

Zeeuws visbuffet

  • zalmsalade
  • gerookte forel
  • fijne krabsalade
  • Noorse gerookte zalm met gesnipperde uitjes
  • Zacht gerookte makreel filet
  • gevulde tomaat met Hollandse garnaaltjes (toeslag+€2,75)
  • gerookte palingfilet
  • gepocheerde stukjes zalm
  • vis terrine
  • Hollandse nieuwe met uitjes
  • gevulde eitjes
  • romige cocktailsaus
  • stokbrood met  boter

vanaf € 23,25 p.p. (vanaf 20 personen)

Koude suggesties

(aantal is gelijk aan het gehele gezelschap)

  • Hollandse Nieuwe
  • Gerookte paling
  • Rundercarpaccio met geroosterde pijnboompitjes en Pandano snippers
  • Hele gepocheerde zalm vanaf 20 personen
  • Terrine van gerookte zalm & paling vanaf 25 personen
  • Huis gebraden rosbief
  • Ambachtelijk gekookte ast
  • Diverse droge worsten en hammen

Vanaf € 3,00 p.p.

Warme suggesties

(aantal is gelijk aan het gehele gezelschap)

Soepen

  • tomatensoep met gehaktballetjes
  • champignon roomsoep
  • pittige pompoensoep
  • boerengroentesoep met vlees
  •  aspergesoep
  • Inclusief vers afgebakken stokbrood & boter

Vanaf € 3,00 p.p.

Vlees

  • gemarineerde kip blokjes in huisgemaakte pindasaus
  • plakjes beenham in een romige champignonsaus en rode port
  • varkenshaas medaillons  in een klassieke pepersaus
  • gehaktballetjes in pittige tomatensaus
  • rundertong in champignonsaus en Madeira
  • huisgemaakt stoofvlees
  • Rund stoofpot

Vanaf € 3,50 p.p. (als extra aanvulling op het koude buffet)

Vis

  • Gemengde visschotel in een romige vissaus
  • tongrolletjes gevuld met zalm in een vissaus
  • scampi’s in een room looksaus en fijne prei
  • scampi’s met tagliatelle in een licht pikante saus

Vanaf € 5,00 p.p. (als extra aanvulling op het koude buffet)

Overig

  • aardappel gratin
  • gebakken krieltjes met spek en ui
  • gemengde warme groenten
  • witlof in de ham met kaassaus
  • maaltijdsalade (koud)
  • pasta salade

Vanaf € 1,50 p.p. 

Stamppot buffet

2 soorten soep en 2 soorten stamppot naar keuze

  • Zuurkoolstamppot met  speklapjes
  • Boerenkoolstamppot met rookworst
  • Wortelstamppot met verse braadworst
  • andijviestamppot met balletjes in pepersaus
  • Mosterd en piccalilly
  • Knabbelspek
  • stokbrood met boter

€ 15,00 p.p. (vanaf 30 personen)

Alle andere gerechten en themabuffetten kunnen wij in overleg met u samenstellen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Alle buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen waarbij combinaties van verschillende buffetten voor minder dan 20 personen niet mogelijk zijn.