Feestdagen menu 2017

 

Gourmetschotel:
Mooie gourmetschotel met diverse vis en vleessoorten, ambachtelijke garnituren en salades

Vlees
Hertenbout biefstukje met tijm
Mini runderburger
Lamshaas gemarineerd met rozemarijn
Kipfiletspiesje met Oosterse marinade
Pancetta speklapjes

Vis
Gambastaarten met knoflook
Schotse zalmfilet
Coquilles St. Jacques met tuinkruiden
Gemarineerde kabeljauwfilet

Garnituren & salades
Champignons
Paprika
Courgette
Rauwkostsalade met zilverui
Kartoffelsalade
Rundvleessalade
Zalmsalade
Komkommer tzatziki salade
Versfruitsalade
Ambachtelijke broodjes
Roomboter & kruidenboter
Diverse koude gourmetsauzen

€ 27,00 per persoon

Buffet koud:
Mooie schotel met diverse vis en vleessoorten, garnituren en salades

Vis
Gerookte Schotse zalm
Salade van zalm, aardappel en augurk
Hollandse garnalen
Rivierkreeftstaartjes
Haring met rode ui
Grote gambastaarten in Oosterse marinade
Sushi maki met krab, zalmfilet, gember, soja & sesam
Terrine van gerookte forelfilets met tuinkruiden & sjalot

Vlees
Rosé gebraden rosbief
Rundvleessalade
Gehaktballetjes
Gerookte kuikenborst
Ambachtelijke gevogeltepaté
Spinata worst
Coppa di Parma
Ambachtelijke beenham
Grote olijven
Salade van scharrelei, aardappel en parelhoen
Pittige kipspiesjes
Wrap met filet americain, bladsla en ‘Martino’garnituur

Garnituren & salades
Rauwkostsalade met zilverui
Ambachtelijke kartoffelsalade
Komkommer tzatziki salade
Versfruitsalade
Ambachtelijke broodjes
Roomboter & kruidenboter
Cocktailsaus & truffelmayonaise

€ 29,50 per persoon

Optioneel warme uitbreiding bij het koude buffet:
Deze gerechten worden koud aangeleverd en zijn gemakkelijk op te warmen in de pan of oven

Vis
Gambastaarten met cougette, tomaat en kreeftensaus
Gevogelte
Spiesjes van kipfilet met Oosterse pindasaus
Vlees
Krielaardappelen met truffel en ‘steaky’ bacon

€ 12,50 per persoon

Aanvullende informatie

  • Uw bestelling voor de feestdagen kunt u bij voorkeur per e-mail (info@dezeeuwschecateraar.nl) aan ons doorgeven. Indien wij uw aanvraag binnen hebben, ontvangt u binnen 2 werkdagen een bevestiging van uw bestelling en het totaalbedrag. Gelieve met gepast geld bij ophalen van de gerechten te voldoen (let op er is geen pinapparaat aanwezig).
  • U kunt bestellen voor de Kerst t/m maandag 18 december en voor Oudjaar t/m donderdag 28 december.
  • U kunt uw bestellingen afhalen op de dag zelf bij ‘de Zeeuwsche Cateraar’, Cloosterstraat 116 te Kloosterzande tussen 13 en 14 uur. Met de feestdagen is ons gangbare assortiment niet te bestellen, enkel dit aangepast feestdagenmenu.

Uw partij tot in de puntjes geregeld.
Als gastheer of gastvrouw wilt u niets aan het toeval overlaten. U wilt een sfeervolle locatie, lekker eten, drinken en natuurlijk hier helemaal geen omkijken naar hebben. Bij “De Zeeuwsche Cateraar” bent u aan het goede adres. Uw tevredenheid is tenslotte onze referentie.
Wij hopen dat ons voorstel u heeft kunnen inspireren in hetgeen wat wij u allemaal kunnen bieden. Natuurlijk wilt u ook graag weten hoe wij te werk gaan.
Behalve op kwaliteit en versheid, letten wij bij “De Zeeuwsche Cateraar” natuurlijk goed op voedselveiligheid en hygiëne. Bereiding gebeurt volgens de wettelijke HACCP normering.
Om een goed resultaat te krijgen worden in een professionele keuken de ingrediënten verwerkt tot gerechten. Het garanderen van versheid is, dat wij onze ingrediënten dagelijks binnen laten komen en pas verwerken de dag voor, of van de uitlevering.
Bovenstaande prijzen zijn exclusief borden en bestek. En alle gerechten worden op dispossible meegegeven.
Minimaal 6 dagen op voorhand kunt u het definitieve aantal personen aan ons doorgeven. Na deze termijn zijn wijzigingen in overleg en zijn wij genoodzaakt om 100% annuleringskosten in rekening te brengen.
Bij dit feestdagenmenu is het enkel mogelijk om zelf af te halen, bezorging is niet inbegrepen.
Betalingstermijn: contant bij ophalen van de gerechten op de dag zelf.