Afbeeldingsresultaat voor christmas png

Feestdagen menu 2018

Gourmetschotel:
Mooie luxe Gourmetschotel met diverse vis en vleessoorten, en ambachtelijke garnituren en salades.

Vlees
Hertenbout biefstukje
Kleine Runderburger
Lamshaas
Gemarineerde kipfiletspiesje
Pancetta speklapjes

Vis
Grote gambastaarten
Schotse zalmfilet
Coquilles st Jacques
Gemarineerde kabeljauwfilet

Garnituren & salades
Champignons, paprika en courgette
Rauwkost salade met zilverui
Kartoffelsalade en rundvleessalade
Zalmsalade en komkommer tzatziki salade
Vers fruit salade
Ambachtelijke broodjes
Roomboter en kruidenboter
Diverse koude gourmet sauzen

€ 25,00 per persoon

Buffet koud:
Mooie schotel met diverse vis en vleessoorten, garnituren en salades

Vis
Gerookte Schotse zalm met salade van zalm, aardappel en augurk
Hollandse garnalen, rivierkreeftstaartjes en haring met rode ui
Grote gambastaarten in oosterse marinade
Sushi maki met krab, zalmfilet, gember, soja en sesam
Terrine van gerookte forelfilets met tuinkruiden en sjalot

Vlees
Rosé gebraden rosbief met rundvleessalade en gehaktballetjes
Gerookte kuikenborst en ambachtelijke gevogeltepaté
Spinataworst, coppa di Parma en beenham met grote olijven
Salade van scharrelei, aardappel en parelhoen met spicy kipspiesjes
Wrap “Vitello Tonato Style” met jonge bladsla en crispy bacon

Garnituren & salades
Rauwkost salade met zilverui
Ambachtelijke kartoffelsalade
Komkommer tzatziki salade
Vers fruit salade
Ambachtelijke broodjes
Roomboter en kruidenboter
Cocktailsaus en truffelmayonaise

€ 28,50 per persoon

Optioneel warme uitbreiding bij het koude buffet:
Deze gerechten worden koud aangeleverd en zijn gemakkelijk op te warmen in de pan of oven

Gambastaarten met courgette, tomaat en kreeftensaus
Spiesjes van kipfilet met Oosterse pindasaus
Ambachtelijke wildstoverij met o.a. hert, haas en wild zwijn

€ 11,50 per persoon

Aanvullende informatie

  • Uw bestelling voor de feestdagen kunt u bij voorkeur per e-mail (info@dezeeuwschecateraar.nl) aan ons doorgeven. Indien wij uw aanvraag binnen hebben, ontvangt u binnen 2 werkdagen een bevestiging van uw bestelling en het totaalbedrag. Gelieve met gepast geld bij ophalen van de gerechten te voldoen (let op er is geen pinapparaat aanwezig).
  • U kunt bestellen voor de Kerst t/m 18 december en voor Oudjaar t/m 28 december.
  • U kunt uw bestellingen afhalen op de dag zelf bij ‘de Zeeuwsche Cateraar’, Cloosterstraat 116 te Kloosterzande tussen 13 en 15 uur. Met de feestdagen is ons gangbare assortiment niet te bestellen, enkel dit aangepast feestdagenmenu.

Uw partij tot in de puntjes geregeld.
Als gastheer of gastvrouw wilt u niets aan het toeval overlaten. U wilt een sfeervolle locatie, lekker eten, drinken en natuurlijk hier helemaal geen omkijken naar hebben. Bij “De Zeeuwsche Cateraar” bent u aan het goede adres. Uw tevredenheid is tenslotte onze referentie.
Wij hopen dat ons voorstel u heeft kunnen inspireren in hetgeen wat wij u allemaal kunnen bieden. Natuurlijk wilt u ook graag weten hoe wij te werk gaan.
Behalve op kwaliteit en versheid, letten wij bij “De Zeeuwsche Cateraar” natuurlijk goed op voedselveiligheid en hygiëne. Bereiding gebeurt volgens de wettelijke HACCP normering.
Om een goed resultaat te krijgen worden in een professionele keuken de ingrediënten verwerkt tot gerechten. Het garanderen van versheid is, dat wij onze ingrediënten dagelijks binnen laten komen en pas verwerken de dag voor, of van de uitlevering.
Bovenstaande prijzen zijn exclusief borden en bestek. En alle gerechten worden op dispossible meegegeven.
Minimaal 6 dagen op voorhand kunt u het definitieve aantal personen aan ons doorgeven. Na deze termijn zijn wijzigingen in overleg en zijn wij genoodzaakt om 100% annuleringskosten in rekening te brengen.
Bij dit feestdagenmenu is het enkel mogelijk om zelf af te halen, bezorging is niet inbegrepen.
Betalingstermijn: contant bij ophalen van de gerechten op de dag zelf.