Werkwijze

De Zeeuwsche Cateraar - Catering in ZeelandDe Zeeuwsche Cateraar is gespecialiseerd in het verzorgen van uw culinaire evenement

Of het nu gaat om een familiefeest, een bedrijfsevenement of een ander gezellig samenzijn, wij zorgen er voor dat uw gasten niets te kort komen. De Zeeuwsche Cateraar verzorgt onder andere koude en warme buffetten, barbecues maar bijvoorbeeld ook walking dinners behoren tot de mogelijkheden. Als kwaliteitscateraar maken wij al onze gerechten zoveel mogelijk met dagverse producten, gegarandeerd!
Bijna vanzelfsprekend kunnen wij u voorzien in onze lokale Zeeuwse specialiteiten. Tevens is het mogelijk om het evenement geheel aan uw wensen aan te passen, bijvoorbeeld wanneer het gaat om een themafeest.

 Uw partij tot in de puntjes geregeld

Als gastheer of gastvrouw wilt u niets aan het toeval overlaten. U wilt een sfeervolle locatie, lekker eten, drinken en natuurlijk hier helemaal geen omkijken naar hebben. Bij “De Zeeuwsche Cateraar” bent u aan het goede adres. Uw tevredenheid is tenslotte onze referentie. Wij hopen dat ons voorstel u heeft kunnen inspireren in hetgeen wat wij u allemaal kunnen bieden. Natuurlijk wilt u ook graag weten hoe wij te werk gaan. Behalve op kwaliteit en versheid, letten wij bij “De Zeeuwsche Cateraar” natuurlijk goed op voedselveiligheid en hygiëne. Bereiding gebeurt volgens de wettelijke HACCP normering. Om een goed resultaat te krijgen worden in een professionele keuken de ingrediënten verwerkt tot gerechten. Het garanderen van versheid is, dat wij onze ingrediënten dagelijks binnen laten komen en pas verwerken de dag voor, of van de uitlevering. Om onze kwaliteit te garanderen tot en met het moment van serveren worden gerechten altijd meegegeven of afgeleverd in een Thermobox. Deze gratis service garandeert optimale bewaaromstandigheden. Tevens leveren wij indien van toepassing een gasbarbecue, borden, bestek en een buffettafel mee om uw barbecue optimaal mogelijk te maken. En dit alles zal in overleg weer mee retour worden genomen.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard houden wij rekening met elk budget. De Zeeuwsche Cateraar is niet gebonden aan een maximum aantal personen. Onze professionele organisatie gaat elke uitdaging aan! Binnen de gemeente Hulst bezorgen wij als service gratis op de locatie en tijdstip naar wens.

Angelo 7-6-2016 031